Acne Away

ACNE AWAY BOEK

ACNE AWAY

PAK JE ACNE BIJ DE KERN AAN.

Stop met symptoombestrijding, start met het vinden van de oorzaak door middel van dit boek.

Wil jij voor altijd jezelf verlossen van je acne? Dan is de beste manier de oorzaak achterhalen en de oorzaak verhelpen. Dit boek gaat jou daarmee helpen en staat vol tips en tricks uit de praktijk en begeleidt je stap voor stap naar jou droomhuid. Wat je kan verwachten:

Veel mensen zeggen het: Dit boek is een echte eye opener! Je gaat veel dingen herkennen en dingen tegen komen die je fout doet. Het staat vol met informatie waarmee je direct kan beginnen zodat je zo snel mogelijk van alle puistjes, mee-eters en pukkeltjes af komt!

Eindelijk de oplossing voor jou acne!! En dat nu voor maar slechts € 25,00 € 20,00!

DANIQUE
VAN DER STARRE

DIT BOEK IS DE VERLOSSER VAN MIJN ACNE ”

Nooit gedacht dat ik na 6 jaar tobben eindelijk verlost zou worden van mijn acne. Na (voor mijn gevoel) alles geprobeerd te hebben heb ik met weinig hoop dit boek besteld. Maar WAUW wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Tijdens het lezen verbaasde ik me hoe erg ik al die tijd bezig was met symptoombestrijding. Ik kwam er achter dat super veel specialisten mij verkeerd behandeld hadden. Zelfs zware medicijnen hebben mijn acne niet verminderd. Dankzij Acne Away ben ik er achter gekomen dat  de oorzaak van mijn acne hormonaal is. Door alle tips uit het boek toe te passen ben ik nu eindelijk van mijn acne af. Daarnaast is mijn menstruatie weer normaal en ik voel me gezonder en zelfverzekerder dan ooit! Ik zou dit boek echt iedereen met acne aanraden! 

MIJN MISSIE...

Ik (Iris de Jong – zelf ex-acne patiënt en eigenaresse Clearskin huidinstituut) heb zelf jaren gestruggelt met het huidprobleem acne. Na jaren lang, talloze uren onderzoek heb ik eindelijk de formule gevonden om acne effectief te verhelpen. Nu help ik met die formule in mijn eigen huidinstituut heel veel mensen van hun acne af. Dit is mijn passie geworden. Naast de begeleiding in mijn salon, wil nog meer mensen van dit verschrikkelijke huidprobleem afhelpen. Om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen, besloot ik een duidelijk boek te schrijven. 

Ik weet zelf hoe verschrikkelijk het is om acne te hebben. Je wordt er erg onzeker van. Het belemmert je leven op sommige momenten, bijvoorbeeld als je zonder make-up naar het strand wilt. Je bent altijd bang om negatief beoordeeld te worden op je huid. Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie gesprek of een date. Soms lag ik huilend in bed omdat ik me zo lelijk voelde. Naar mijn mening zijn deze gevoelens en gedachten onnodig, en mag niemand die pijn meer voelen. Uit eigen ervaring weet ik dat de enige manier om van deze pijn verlost te worden is door van de acne af te komen, en daar gaat dit boek jou mee helpen.

Het boek is een duidelijke handleiding, waarin je de oorzaak van je acne zal ontdekken en de oplossingen bij die oorzaak zal vinden. Je leest in korte tijd alle kennis en inzichten waar ik zelf jaren over heb gedaan ze te ontdekken. Dit wordt eindelijk je verlossing van onzekerheid en schaamte. Lees, pas toe en geniet weer van het leven met een stralende huid.

Mijn nummer 1 missie: Zo veel mogelijk mensen van de verschrikkelijke onzekerheid over hun acne huid verlossen!

EEN GREEP UIT DE ONDERWERPEN IN DIT UNIEKE BOEK

MINDSET

Leer waarom een positieve mindset een belangrijke rol speelt, en hoe zet je je mind om naar positief?

VOEDING

Leer welke voeding je het beste kan vermijden bij acne en waarom. Maar leer ook welke voeding acne juist verminderd

SUPPLEMENTEN

Leer welke voedingstekort mensen met acne vaak hebben en simpel kunnen aanvullen met supplementen

MEDITEREN

Leer tot jezelf komen, overwin angsten en onzekerheden door te mediteren.

HORMONEN

Leer hoe het komt dat hormonen acne kunnen veroorzaken en hoe je een verstoorde hormoonbalans herstelt.

VISUALISEREN

Leer hoe visualiseren een enorme positieve invloed kan hebben op je huidcellen

LEEFSTIJL

Leer hoe kleine simpele dingen die je iedere dag doet voor een acne uitbraak kunnen zorgen. Hoe los je dit op.

BEHANDELINGEN

Leer welke gezichtsbehandelingen bij een professional het meest geschikt zijn, wat het precies doet en waarom.

PRODUCTEN

Leer hoe je de juiste producten voor een acne huid kan herkennen en welke werkstoffen absoluut onmisbaar zijn bij acne.

VERHOORNING

Leer wat verhoorning is en hoe dat er voor kan zorgen dat je poriën verstopt raken.

BACTERIËN

Leer hoe je kan onderzoeken of de acne bacterie op de huid aanwezig is en hoe je die op een verantwoorde manier kan doden.

DARMEN

Leer wat de relatie is tussen de darmen en de huid. 

REVIEWS VAN KLANTEN

IK WOU DAT IK DIT BOEK EERDER GEVONDEN HAD! IK BEN BINNEN 2 MAANDEN VAN MIJN ACNE VERLOST WAAR IK AL 5 JAAR MEE ROND LIEP. NIEMAND KON ME HELPEN, BEHALVE ACNE AWAY. DANKJEWEL IRIS JE HEBT EEN GEWELDIG BOEK GESCHREVEN.

Daphne

ECHT EEN AANRADER! IK VOND SOMMIGE TIPS MOEILIJK TOE TE PASSEN. VOORNAMELIJK DE VERLEIDING VAN BEPAALDE VOEDING DIE NIET MAG. MAAR HET IS ME GELUKT, MIJN ACNE IS VOOR 80% VERMINDERD! HET IS HET WAARD! IK BEN SUPER TEVREDEN.

Stef

OP SOMS NOG EEN ENKEL KLEIN PUISTJE NA BEN IK VAN MIJN PUISTJES VERLOST. ACNE AWAY IS ECHT DE OPLOSSING GEWEEST. IK BEHANDELDE ME HUID VOORHEEN ECHT HELEMAAL VERKEERD. BEDANKT VOOR HET GEVEN VAN DEZE INZICHTEN.

Jolin

Voordelen:

Voorkom dat je nog langer:

STOP MET SYMPTOOMBESTRIJDING, START MET HET VINDEN VAN DE OORZAAK.

Veel mensen die last krijgen van acne starten direct met het beschadigen en uitdrogen van de huid. Ze gaan aan heftige medicijnen om hun acne te stoppen of gebruiken uitdrogende middelen op de huid. Echter is dit niet helemaal een gezonde en juiste aanpak. Vaak werkt dit averechts en kan het de acne juist verergeren.


Heb je last van acne, besef dan dat je lichaam tegen je probeert te praten en iets aan probeert te geven. Zorg dan dat je achterhaalt wat je lichaam je probeert te vertellen. Er gaat iets mis in je lichaam en jij kan daar op een natuurlijke manier wat aan doen! In dit boek leggen we stap voor stap uit wat het kan zijn dat jou acne veroorzaakt en hoe je die oorzaken kan verhelpen.

BESTEL HET BOEK

WACHT NIET LANGER, IEDERE DAG EERDER GESTART IS WEER EEN DAG EERDER VAN JE ACNE VERLOST.

TIJDELIJKE ACTIE:

GEEN € 25,00 MAAR NU VOOR SLECHTS € 20,00

Bestel het Acne Away boek