Acne Away

BEDANKT VOOR JE AANVRAAG, MAAR WACHT NOG EVEN...

Je aanvraag voor het gratis e-book is gelukt. Je zal deze over enkele minuten ontvangen in je mail.

Maar hoe zou je het vinden om niet alleen deze tips te leren maar de volle 100% voor een acne vrije huid te gaan? Het boek Acne Away gaat je daarmee helpen. Met behulp van dit boek vind je de oorzaak van je acne. Doordat je het dit keer bij de kern kan aanpakken, zou je snel en definitief jezelf van je acne verlossen!

En goed nieuws, het boek kost maar slechts €20,00!

ACNE AWAY

PAK JE ACNE BIJ DE KERN AAN.

Wil jij voor altijd jezelf verlossen van je acne? Dan is de enigste manier de oorzaak achterhalen en de oorzaak verhelpen. Het staat vol tips en tricks uit de praktijk en begeleidt je stap voor stap naar jou droomhuid. Wat je kan verwachten:

Een echte eye opener! Je gaat veel dingen herkennen en dingen tegen komen die je fout doet. Vol met informatie waarmee je direct kan beginnen zodat je zo snel mogelijk van alle puistjes, mee-eters en pukkeltjes af komt!

Eindelijk de oplossing voor jou acne!! En dat voor maar slechts €20,00!

DANIQUE
VAN DER STARRE

DIT BOEK IS DE VERLOSSER VAN MIJN ACNE!

Nooit gedacht dat ik na 6 jaar tobben eindelijk verlost zou worden van mijn acne. Na (voor mijn gevoel) alles geprobeerd te hebben heb ik met weinig hoop dit boek besteld. Maar WAUW wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Tijdens het lezen verbaasde ik me hoe erg ik al die tijd bezig was met symptoombestrijding. Ik kwam er achter dat super veel specialisten mij verkeerd behandeld hadden. Zelfs zware medicijnen hebben mijn acne niet verminderd. Dankzij Acne Away ben ik er achter gekomen dat  de oorzaak van mijn acne hormonaal is. Door alle tips uit het boek toe te passen ben ik nu eindelijk van mijn acne af. Daarnaast is mijn menstruatie weer normaal en ik voel me gezonder en zelfverzekerder dan ooit! Ik zou dit boek echt iedereen met acne aanraden!

Voordelen:

Voorkom dat je nog langer:

EEN GREEP UIT DE ONDERWERPEN IN DIT UNIEKE BOEK

MINDSET

Leer waarom een positieve mindset een belangrijke rol speelt, en hoe zet je je mind om naar positief?

VOEDING

Leer welke voeding je het beste kan vermijden bij acne en waarom. Maar leer ook welke voeding acne juist verminderd

SUPPLEMENTEN

Leer welke voedingstekort mensen met acne vaak hebben en simpel kunnen aanvullen met supplementen

MEDITEREN

Leer tot jezelf komen, overwin angsten en onzekerheden door te mediteren.

HORMONEN

Leer hoe het komt dat hormonen acne kunnen veroorzaken en hoe je een verstoorde hormoonbalans herstelt.

VISUALISEREN

Leer hoe visualiseren een enorme positieve invloed kan hebben op je huidcellen

LEEFSTIJL

Leer hoe kleine simpele dingen die je iedere dag doet voor een acne uitbraak kunnen zorgen. Hoe los je dit op.

BEHANDELINGEN

Leer welke gezichtsbehandelingen bij een professional het meest geschikt zijn, wat het precies doet en waarom.

PRODUCTEN

Leer hoe je de juiste producten voor een acne huid kan herkennen en welke werkstoffen absoluut onmisbaar zijn bij acne.

VERHOORNING

Leer wat verhoorning is en hoe dat er voor kan zorgen dat je poriën verstopt raken.

BACTERIËN

Leer hoe je kan onderzoeken of de acne bacterie op de huid aanwezig is en hoe je die op een verantwoorde manier kan doden.

DARMEN

Leer wat de relatie is tussen de darmen en de huid. 

REVIEWS

Daphne

Ik wou dat ik dit boek eerder gevonden had. Ik ben binnen 2 maanden van mijn acne verlost waar ik al 5 jaar mee rond liep. Ik had niet gedacht dat er een oplossing voor mijn acne zou zijn. Niemand kon me helpen, behalve dit boek. Dankjewel Iris, je hebt een geweldig boek geschreven wat heel veel voor mij betekend!

Stef

Echt een aanrader! Sommige tips zijn moeilijk toe te passen, je moet echt aan je nieuwe leefstijl wennen. Ondanks dat, is dit wel de enige oplossing voor mijn acne. Het is me gelukt, mijn acne is voor 80/90% verminderd! Het is het echt waard! Ik ben super tevreden.

Jolin

Op soms nog een enkel klein puistje na, ben ik van mijn puistjes afgekomen. Het boek Acne Away is echt mijn reddende engel. Ik kwam er achter dat ik altijd maar aan symptoombestrijding heb gedaan. Mijn huid behandelde ik echt totaal verkeerd. Bedankt Iris voor het geven van deze inzichten.

MIJN MISSIE

Ik (Iris de Jong – zelf ex-acne patiënt en eigenaresse Clearskin huidinstituut) heb zelf jaren gestruggelt met het huidprobleem acne. Na jaren lang, talloze uren onderzoek heb ik eindelijk de formule gevonden om acne effectief te verhelpen. Nu help ik met die formule in mijn eigen huidinstituut heel veel mensen van hun acne af. Dit is mijn passie geworden. Naast de begeleiding in mijn salon, wil nog meer mensen van dit verschrikkelijke huidprobleem afhelpen. Om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen, besloot ik een duidelijk boek te schrijven. 

Ik weet zelf hoe verschrikkelijk het is om acne te hebben. Je wordt er erg onzeker van. Het belemmert je leven op sommige momenten, bijvoorbeeld als je zonder make-up naar het strand wilt. Je bent altijd bang om negatief beoordeeld te worden op je huid. Bijvoorbeeld tijdens een sollicitatie gesprek of een date. Soms lag ik huilend in bed omdat ik me zo lelijk voelde. Naar mijn mening zijn deze gevoelens en gedachten onnodig, en mag niemand die pijn meer voelen. Uit eigen ervaring weet ik dat de enige manier om van deze pijn verlost te worden is door van de acne af te komen, en daar gaat dit boek jou mee helpen.

Het boek is een duidelijke handleiding, waarin je de oorzaak van je acne zal ontdekken en de oplossingen bij die oorzaak zal vinden. Je leest in korte tijd alle kennis en inzichten waar ik zelf jaren over heb gedaan ze te ontdekken. Dit wordt eindelijk je verlossing van onzekerheid en schaamte. Lees, pas toe en geniet weer van het leven met een stralende huid.

Mijn nummer 1 missie: Zo veel mogelijk mensen van de verschrikkelijke onzekerheid over hun acne huid verlossen!

HERKEN JIJ DIT?

Veel mensen die last krijgen van acne starten direct met het beschadigen en uitdrogen van de huid. Ze gaan aan heftige medicijnen om hun acne te stoppen of gebruiken uitdrogende middelen op de huid. Echter is dit niet helemaal een gezonde en juiste aanpak. Vaak werkt dit averechts en kan het de acne juist verergeren.


Heb je last van acne, besef dan dat je lichaam tegen je probeert te praten en iets aan probeert te geven. Zorg dan dat je achterhaalt wat je lichaam je probeert te vertellen. Er gaat iets mis in je lichaam en jij kan daar op een natuurlijke manier wat aan doen! In dit boek leggen we stap voor stap uit wat het kan zijn dat jou acne veroorzaakt en hoe je die oorzaken aan kan pakken.

De enige weg naar een acne vrije huid:

Stop met symptoombestrijding, start met het vinden van de oorzaak!