Acne Away

GEVOELIGE ACNE HUID KIT

GEVOELIGE ACNE HUID KIT

Speciaal voor de gevoelige acne huid heb ik een pakket samengesteld met de effectieve huidverbeteringsproducten en supplementen.

Deze kit bestaat uit huidverbeteringsproducten die op een zachte en voorzichtige manier acne verminderd. Deze kit is geschikt voor de gevoelige (actieve) acne huid doordat er minder hoge percentages zuren in zitten. Een gevoelige acne huid heeft vaak een wat dunnere huid en fijnere poriën van een normale acne huid. Ook kan de huid wat roder zijn en reageert het snel op sterke producten.

De supplementen, die op de afreken pagina bij te bestellen zijn, ondersteunen het lichaam bij het gezond houden van de huid van binnenuit. Zo kunnen de supplementen een gunstig effect hebben op: hormoonhuishouding, energiegebrek, stress, darmproblemen, spijsverteringsproblemen,luchtwegproblemen, zonneallergie, detox, immuunboost en overgangsklachten.

Lees verder om te ontdekken of deze kit geschikt is voor jou huid.

DEZE KIT IS GESCHIKT VOOR EEN ACNE HUID MET DE VOLGENDE INDICATIES:

PUSTULES / PUISTJES

Een Pustule (ook wel bekend als een puistje) is een verstopping in de poriën door talg waarbij het ontstoken is geraakt, er is een witte of gele kop te zien.

CYSTES

Een cyste is een onderhuidse talgprop die ontstoken is. Cystes kunnen groot zijn, vaak groter dan een puistje of papula.

PAPULAS

Een papula is een ontsteking zonder etterkopje en kan soms een voorstadium zijn van een pustule.

WHITEHEADS

Whiteheads zijn net als een blackhead een verstopping in een talgkliertje, alleen zit hier een laagje huidcellen overheen. Hierdoor komt het talg niet in contact met zuurstof waardoor het  talg in de porie geel/wit van kleur blijft.

BLACKHEADS

Blackheads worden ook wel comedonen genoemd. Dit zijn verstoppingen in de talgklieren. Het talg wordt zwart doordat het talg oxideert zodra het in contact komt met zuurstof. Dit kan je vergelijken met de binnenkant van een appel die bruin wordt zodra het in contact komt met zuurstof. Comedonen zie je vaak op de neus.

Gevoelige acne huid product kit

€ 271,60

GEVOELIGE ACNE HUID KIT

5/5

DEZE KIT KAN MIJN GEVOELIGE ACNE HUID AAN. MIJN HUID IS ZELFS EEN STUK MINDER GEVOELIG GEWORDEN DOOR DEZE PRODUCTEN!

IRIS DE JONG- ACNE EXPERT

HEB JE VRAGEN OF TWIJFEL JE OF DEZE KIT GESCHIKT IS VOOR JOU HUID?

NEEM DAN GERUST CONTACT OP.

DE PRODUCTEN IN DEZE KIT ZIJN:

COMPLEET

DIERPROEFVRIJ

RESULTAAT GERICHT

VRIJ VAN PARABENEN

HOOGSTE KWALITEIT

VRIJ VAN VERKEERDE ALCOHOLEN

€ 271,60

GEVOELIGE ACNE HUID KIT

5/5
Gevoelige acne huid product kit

GA VOOR ZO SNEL MOGELIJK EEN ACNE VRIJE HUID, START VANDAAG
NOG!