Acne Away

VOEDINGSINTOLERANTIE TEST

€ 146,87

VOEDINGSINTOLERANTIE TEST

5/5

VEELGESTELDE VRAGEN:

1. Hoe gaat een voedingsintolerantie test in zijn werk?

Bestel een test setje. Het test setje wordt z.s.m. naar je opgestuurd. In dit setje zit een buisje wat gevuld moet worden met bloed. met dit buisje en de formulieren ga je naar de prikpoli en laat je het buisje vullen. Vervolgens neem je het buisje mee en stuur je zelf op. Een envelop met het adres van het laboratorium wordt meegeleverd. Plak 3 postzegels op de verpakking en doe het in een brievenbus.

BELANGRIJK: Stuur het buisje bloed dezelfde dag nog op! Laat je alleen prikken op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Als je op vrijdag je buisje bloed verstuur dan komt het na het weekend pas aan en is het bloed niet meer goed.

2. Moet ik nuchter zijn tijdens het bloedprikken?

Nee je hoeft niet nuchter te zijn tijdens het prikken.

3. Hoe snel krijg je het resultaat?

Het resultaat is er vaak binnen 2 weken maar maximaal een maand. Wanneer het druk is in het laboratorium dan kan het wat langer duren. Ook als er veel reacties zijn kan het wat langer duren. (maximaal 6 weken)

4. Hoe ontvang ik het resultaat?
Specialisten van Clearskin Huidinstituut sturen het via de mail naar je door. Als er dan nog vragen zijn kan je ze daar stellen.

5. Waar word ik precies op getest?

Melk, caseine, kippeneiwit, sojaboon, gluten, tarwe, rogge, spelt, rijst, pinda, hazelnoot, ananas, perzik, kiwi, tomaat, komkommer, paprika, erwt, pompoen, rund, varken, zalm, schol, kabeljauw, knoflook, bleekselderij, kerriepoeder, gemengde paper.

Na dit onderzoek is er nog vervolg onderzoek mogelijk. Mochten we zien dat u in een bepaalde groep veel positieve reacties hebt, dan kunnen we daar verder dieper op ingaan met een vervolgonderzoek. Stel dat u reageert op tarwe en gluten, dan kunnen we vervolgonderzoek aanvragen waarin u op nog 40 andere granen getest wordt. Ook wordt er op IgE totaal getest: als deze verhoogd is, betekent dat dat er ook een allergie is. Je kunt er dan voor kiezen om een allergie onderzoek in te stellen.

Geïnteresseerd?
Stuur een mailtje naar: info@acneaway.nl met de volgende gegevens: Naam + achternaam, telefoonnummer, adres, huisnummer, postcode, woonplaats en geboortedatum. Wij maken dan een factuur en zodra die betaald is sturen wij het test setje naar je op.

BIJ MIJ KWAM GLUTEN EN MELKPRODUCTEN ALS INTOLERANTIE UIT DE TEST, DIT BEN IK METEEN GAAN VERMIJDEN EN MIJN ACNE WAS BINNEN 4 MAANDEN VERDWENEN! NETALS MIJN OPGEBLAZEN BUIK, BUIKPIJN EN CHRONISCHE VERMOEIDHEID. DEZE TEST IS MIJ IEDERE CENT WAARD GEWEEST.

HEB JE VRAGEN OF TWIJFEL JE OF DEZE KIT GESCHIKT IS VOOR JOU HUID?

NEEM DAN GERUST CONTACT OP.

IRIS DE JONG- ACNE EXPERT

GA VOOR ZO SNEL MOGELIJK EEN ACNE VRIJE HUID, START VANDAAG NOG!