Acne Away

ACTIEVE ACNE KIT

ACTIEVE ACNE HUID

Speciaal voor de actieve acne huid heb ik een pakket samengesteld met de effectiefste huidverbeteringsproducten.

Deze kit bestaat uit huidverbeteringsproducten die de acne bacterie verminderen en de hoornlaag verdunnen. Hierdoor krijgt de acne bacterie geen kans meer om ontstekingen te veroorzaken. Daarnaast kan het talg makkelijker de huid uit vloeien, waardoor er minder snel verstopte poriën ontstaan. Ook verminderen de producten de talgproductie in de huid.

De supplementen die op de afreken pagina bij te bestellen zijn ondersteunen het lichaam bij het gezond houden van de huid van binnenuit. Zo kunnen de supplementen een gunstig effect hebben op: hormoonhuishouding, energiegebrek, stress, darmproblemen, spijsverteringsproblemen,luchtwegproblemen, zonneallergie, detox, immuunboost en overgangsklachten.

Lees verder om te ontdekken of deze kit geschikt is voor jou huid.

DEZE KIT IS GESCHIKT VOOR EEN ACNE HUID MET DE VOLGENDE INDICATIES:

PUSTULES / PUISTJES

Een Pustule (ook wel bekend als een puistje) is een verstopping in de poriën door talg waarbij het ontstoken is geraakt, er is een witte of gele kop te zien.

CYSTES

Een cyste is een onderhuidse talgprop die ontstoken is. Cystes kunnen groot zijn, vaak groter dan een puistje of papula.

PAPULAS

Een papula is een ontsteking zonder etterkopje en kan soms een voorstadium zijn van een pustule.

WHITEHEADS

Whiteheads zijn net als een blackhead een verstopping in een talgkliertje, alleen zit hier een laagje huidcellen overheen. Hierdoor komt het talg niet in contact met zuurstof waardoor het  talg in de porie geel/wit van kleur blijft.

BLACKHEADS

Blackheads worden ook wel comedonen genoemd. Dit zijn verstoppingen in de talgklieren. Het talg wordt zwart doordat het talg oxideert zodra het in contact komt met zuurstof. Dit kan je vergelijken met de binnenkant van een appel die bruin wordt zodra het in contact komt met zuurstof. Comedonen zie je vaak op de neus.

actieve acne product kit

€ 304,55

ACTIEVE ACNE KIT

5/5

DEZE PRODUCT KIT HEEFT MIJN VERWACHTINGEN OVERTROFFEN! MIJN HUID HEEFT ER NOG NOOIT ZO GOED UITGEZIEN. HET IS PRIJZIG MAAR DE PRODUCTEN GAAN LANG MEE. IK HEB VEEL PRODUCTEN GEBRUIKT, MAAR DIT ZIJN DE ENIGE PRODUCTEN WAARBIJ IK RESULTAAT HEB BEHAALD.

IRIS DE JONG- ACNE EXPERT

HEB JE VRAGEN OF TWIJFEL JE OF DEZE KIT GESCHIKT IS VOOR JOU HUID?

NEEM DAN GERUST CONTACT OP.

DE PRODUCTEN IN DEZE KIT ZIJN:

COMPLEET

DIERPROEFVRIJ

RESULTAAT GERICHT

VRIJ VAN PARABENEN

HOOGSTE KWALITEIT

VRIJ VAN VERKEERDE ALCOHOLEN

€ 322,80

ACTIEVE ACNE KIT

5/5
actieve acne product kit

GA VOOR ZO SNEL MOGELIJK EEN ACNE VRIJE HUID, START VANDAAG
NOG!