Acne Away

Acne Away

Hoe kom je van een puistje af?

Je hebt besloten wat aan die puistjes op je gezicht te doen. Je vindt allerlei middeltjes op het internet die wonderen beloven, maar niks werkt. Je bent ten einde raad. Of is dit je eerste zoek tocht naar een acne vrije huid? Ik kan je vast 1 ding vertellen: Er bestaat geen 1 wondermiddel tegen acne. Vaak is het een combinatie van allerlei dingen. Het belangrijkste is dat je opzoek moet gaan naar de oorzaak. Hoe kom je nou echt van je puistjes af?

Stap 1: Doe een voedingsintollerantie test

Er is een kans dat je acne veroorzaakt wordt door bepaalde voeding die je niet goed kan verdragen. Om er achter te komen welke voeding dat precies is kan je een voedingsintollerantie test doen. Hierbij wordt een bloedmonster bij je afgenomen en naar het lab opgestuurd. Binnen 2 weken ontvang je de uitslag en kan je die voedingstoffen gaan elimineren.  Voedingsintollerantie test kan je doen bij Clearskin Huidinstituut.

Stap 2: Haal acne triggers uit je voeding.

Er zijn een aantal voedingsmiddelen die acne enorm kunnen verergeren doordat het de hormoonbalans verstoord. Bestel het boekje ACNE AWAY om er achter te komen welke voedingsmiddelen dit precies zijn.

Stap 3: Ga supplementen gebruiken

Acne kan veroorzaakt worden door bepaalde tekorten in het lichaam. Daarnaast zijn er bepaalde voedingstoffen die acne kunnen remmen door de darmen en de hormoonbalans te herstellen. Gebruik hiervoor supplementen. Een eenvoudige en snelle manier om alles binnen te krijgen  wat je nodig hebt.

Stap 4: Onderga behandelingen

Het is een MUST dat eens in de zoveel tijd het talg uit de huid  verwijderd wordt en ook dat de cellen regelmatig een boost krijgen.  Dit gebeurt tijdens een behandeling. Je hebt een tal van verschillende soorten behandelingen. De meest bekende behandelingen voor acne zijn klassieke acne behandelingen, peelings, lichttherapie en microneedling. Bij Clearskin huidinstituut worden acne behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar

Stap 5: Gebruik goede huidverzorgingsproducten!

Een groot gedeelte van het resultaat is afhankelijk van je huidverzorgingsroutine thuis. Gebruik goede professionele producten. Welke producten zij geschikt voor jou acne huid? Bekijk dat hier of kom langs in ons huidinstituut.

Alleen op deze manier kan  je definitief en blijvend van je puistjes af komen. Vergeet niet: een puistje hebben we allemaal wel eens!

ANDEREN BEKEKEN OOK