Acne Away

NIET ACTIEVE ACNE KIT

NIET ACTIEVE ACNE HUID

Speciaal voor de niet actieve acne huid heb ik een pakket samengesteld met de effectiefste huidverbeteringsproducten en supplementen.

Deze kit bestaat uit huidverbeteringsproducten die de hoornlaag verdunnen, daardoor kan het talg makkelijker de huid uit vloeien. Hierdoor ontstaan er minder snel verstopte poriën. Ook zorgen de producten ervoor dat de talgproductie in de huid verminderd wordt. Het talg wat in de poriën zit wordt opgelost.

De supplementen, die op de afreken pagina bij te bestellen zijn, ondersteunen het lichaam bij het gezond houden van de huid van binnenuit. Zo kunnen de supplementen een gunstig effect hebben op: hormoonhuishouding, energiegebrek, stress, darmproblemen, spijsverteringsproblemen,luchtwegproblemen, zonneallergie, detox, immuunboost en overgangsklachten.

Lees verder om te ontdekken of deze kit geschikt is voor jou huid.

DEZE KIT IS GESCHIKT VOOR EEN ACNE HUID MET DE VOLGENDE INDICATIES:

WHITEHEADS

Whiteheads zijn net als een blackhead een verstopping in een talgkliertje, alleen zit hier een laagje huidcellen overheen. Hierdoor komt het talg niet in contact met zuurstof waardoor het  talg in de porie geel/wit van kleur blijft.

BLACKHEADS

Blackheads worden ook wel comedonen genoemd. Dit zijn verstoppingen in de talgklieren. Het talg wordt zwart doordat het talg oxideert zodra het in contact komt met zuurstof. Dit kan je vergelijken met de binnenkant van een appel die bruin wordt zodra het in contact komt met zuurstof. Comedonen zie je vaak op de neus.

€ 316,35

NIET ACTIEVE ACNE KIT

5/5

DOORDAT MIJN HOORNLAAG ERG VERDIKT WAS, KON HET TALG MOEILIJK MIJN HUID UIT. DEZE KIT HEEFT MIJ DAARBIJ GEHOLPEN WAARDOOR MIJN NIET ACTIEVE ACNE BIJNA ZO GOED ALS WEG IS!

IRIS DE JONG- ACNE EXPERT

HEB JE VRAGEN OF TWIJFEL JE OF DEZE KIT GESCHIKT IS VOOR JOU HUID?

NEEM DAN GERUST CONTACT OP.

COMPLEET

DIERPROEFVRIJ

RESULTAAT GERICHT

VRIJ VAN PARABENEN

HOOGSTE KWALITEIT

VRIJ VAN VERKEERDE ALCOHOLEN

€ 316,35

NIET ACTIEVE ACNE KIT

5/5

GA VOOR ZO SNEL MOGELIJK EEN ACNE VRIJE HUID, START VANDAAG NOG!